Skinkstek med sås och honungslök
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g färsk ben- och svålfri skinka
  • 8-10 kärnfria mjuka katrinplommon
  • 1 1/2 tsk salt
  • 1 1/2 krm peppar
  • 2 tsk smulad rosmarin
  • 6 dl sky+buljong
  • 3 msk mjöl
  • 1/2 dl grädde
  • 2 tsk vinbärsgelé
  • 2 tsk soja
  • 1 purjolök
  • 2 rödlökar
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1/2 dl matolja, gärna rapsolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2 tsk honung
  • 1 krm salt
  • 1 krm grovmalen svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.