Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig sallad med baconoch brysselkål, kan jag rekommendera. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris ochbacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Stek sedan grönkål ochbacon. Den går utmärkt att värma på i micron och om du ska göra det så kan jag tipsa om att tärna lite ostbitar och strö över så dom smälter lite över salladen
Och så lite knaperstekt bacon strösslat över alltsammans… Vad gör man inte för att charma sin man. Salladen med krispig cosmopolitansallad, hyvlad morot och vita bönor blandade jag med lite örter och en gnutta chili
Blanda i den knaprika baconetochsalladen. paprikapulver och mozzarella. kalkon bacon. mätande lite annorlunda men enkel sallad som passar när som helst på dagen
I den här har jag använt varm potatis, baconoch linser. Sallad kan faktiskt passa ganska bra även när det är lite kallare om man gör den med lite ljumna ingredienser och använder ingredienser som är någorlunda i säsong
Skiva och stek baconetoch låt det rinna av på hushållspapper. Häll av rödbetorna och skölj dem hastigt i kallt vatten, gnid av skalet och skär dem i klyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.