Inte en droppe olja och ändå så gott. Marinaden använde jag till fläskfilé som grillades och det snälla köttet fick en rejäl smakkick efter några timmars marinerande
Jag gjorde den med hummer och det blev väldigt gott och var enkelt att göra. salt och peppar. salladsskott, sallad och örter (t ex dill, bladpersilja, körvel, gräslök)
Kräftorna häll hög kvalitet och alla slank ner. Bryn skalen med morot, lök, vitlök och chili. Häll på burbon (Jack Daniels) efter smak och fiskbuljon, låt koka tills det blivit en kraftig buljong och vätskan har reducerats
Skala och hacka lök och vitlök. Ansa och tärna fänkålen. Stek skaldjursmix, lök, vitlök och fänkål i olivoljan i en stekpanna på hög värme tills skaldjuren börjar få färg och löken är mjuk
Rhode IslandsåsTore Wretmans klassiker är perfekt till naturella räkor, havskräftor och hummer. Här ger fransk senap lite extra sting, och sockret hålls nere
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.