Gör ett djupt snitt ner mot skinnet i mitten på varje laxbit, så det blir en ficka. Se till att du inte skär igenom skinnet och att varje bit håller ihop i båda ändar
Gör ett djupt snitt ner mot skinnet i mitten på varje laxbit, så det blir en ficka. Se till att du inte skär igenom skinnet och att varje bit håller ihop i båda ändar
Till Skagenlaxen är det till exempel gott att blanda dill och gräslök i moset. Gör ett djupt snitt ner mot skinnet i mitten på varje laxbit, så det blir en ficka
Till Skagenlaxen är det till exempel gott att blanda dill och gräslök i moset. 1. Gör ett djupt snitt ner mot skinnet i mitten på varje laxbit, så det blir en ficka
Mycket god. Går utmärkt att servera utan dillskyn. 4 portioner600 gr benfri laxfiléFyllning150 g skalade räkor½ dl crème fraiche½ dl majonäs½-1 dl hackad dill½ krm cayennepepparEv saltDillsky½ dl crème fraiche1 ½ dl matlagningsgrädde1 fiskbuljongtärning½-1 dl hackad dillCitronsaft några dropparTillbehör och garnering3-400 g färsk potatis150 g färsk grön sparris150 g sockerbönor eller sockerärterCa 1 dl tunt skivad schalottenlökCa 2 msk smörSalt Peppar4-6 msk sik- eller löjrom Sätt ugnen på 225 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.