Det här receptet på skagenröra är Per Morbergsoch är helt fantastiskt. Jag kan tycka att skagenröror blir för krämiga så det mest smakar dill, majonnäsoch creme fraiche men för lite räkor
Skala räkornaoch hacka dem grovt. Lägg i en bunke och blanda med majonnäsen, dillen ochpepparroten. Smaksätt eventuellt med salt och peppar och en skvätt citronsaft
Blanda räkor, dill, citronsaft, majonnäsoch crème fraiche. Lägg röran på brödskivorna. 300 g Räkor med skal. 11/2 msk Pressad citronsaft. 11 msk Majonnäs. 14 st Skivor surdegsbröd. 14 st Skivorcitron. 120 g RuccolaSkalaräkornaoch hacka grovt. 1Stek brödskivorna i smör tills de är frasiga. 1Lägg toast skagen på en bädd av ruccolaoch garnera med en citronskiva
Jag är en utav alla somofta väljer detta om jag går på en klassisk känd restaurang bara för att kunna göra en bedömning på vilken restaurang jag tycker serverar den godaste
Toast skagen en riktigt klassiker. Perfekt som en god förrätt. Du kan förbereda räkröran, men när du har stekt brödet och lagt på räkröran så ska den för bästa resultat serveras direkt
Vilken är den mest klassiska och uppskattade svenska förrätten. Svaret bara måste bli en Toast Skagen. Fantastiskt gottoch står sig genom alla tider och alla trender
Hon hjälpte mig med lite dator prylar som är som grekiska för mig och jag serverade mat & vin. Jag älskar att man fortfarande möter nya människorsom förgyller livet
Majonnäs. Lägg äggulorna i en bunke och tillsätt vinäger och senap. Vispa ihopoch tillsätt oljan, först droppvisoch sedan i en fin stråle, under kraftig vispning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.