Skördesallad & Oeufs en Cocotte
Dagmar's Kitchen
Dagmar's Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • smör
  • finhackad
  • 4 små polkabetor
  • 1/2 fänkål 1/2 rödlök
  • 2 syrliga äpplen + lite pressad citron
  • 2 dl risoni
  • 75 g fetaost
  • Dressing
  • 3 msk koncentrerad flädersaft
  • 0,5 dl god olivolja eller rapsolja
  • 4 msk hackade örter (jag använde mynta, gräslök & bladpersilja)
  • salt
  • peppar
  • 4 ekologiska ägg
  • smör
  • 2 skivor rökt lax
  • finhackad
  • 4 msk grädde
  • salt och peppar
  • 4 små ugnsformar (typ ramekin) med ganska mycket smör. Lägg gärna en liten extra smörklump på botten av varje form.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.