Slanta squashenoch skär auberginen i bitar. Det har varit en minst sagt tuff vecka där jag inte varit helt frisk och så två klasser med muntliga prov på det
Skala auberginernaoch skär dem i strimlor tillsammans med squashen. Smaksätt med salt och peppar. Värm olja och en vitlöksklyfta i en annan stekpanna, lägg sedan i auberginernaochsquashen
Skölj auberginen och zucchinin. Jag fann receptet på Viktväktarnas hemsida och ville testa det. Fotot på rätten såg så lockande och god ut att jag inte kunde låta bli
salt och malen svartpeppar. Skär auberginen och zucchinin i tunna skivor och stek dem i olivolja. Riv osten, hacka persiljan och timjan samt skala vitlöksklyftorna
Dela båda auberginerna längs långsidan och sätt sedan ihop dem igen. När jag äter ute så vill jag bli glatt överraskad av maten, inte ledsen och besviken
Hetta upp oljan i en kastrull och hacka vitlöken fint. Häll över tomaterna och ha i tomatpurén. Koka upp och låt sedan såsen koka minst en halvtimme på svag värme
Lägg dem på hushållspapper och strö salt över dem. Hacka lök och vitlök fint. Slå på tomaterna, lägg i buljongtärningen och krydda med basilika och lite malen svartpeppar
Börja med att riva squashenoch lägga den i en pajform (som inte behöver smörjas). En paj som inte är en riktig paj för jag skippar botten och lägger istället ett tjockt lager strimlad squash som botten
Sköljoch skär squash och selleri i mindre bitar. Ungefär som med havtorn och koriander. Här fick den bli ingrediens i en soppa med squash och kokosmjölk
Fylld aubergine med kassler och kvibille. Stek svamp, kassler och lök. Ta ut auberginen och gröp ut så det blir en skål, hacka köttet och stek med kasslern
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.