Väldigt gott, inte särskilt svårt, men kanske ändå lite pilligt för den ovane. Kanske för att jag har mer rutin, och inte längre känner mig lika handfallen och icke-autentisk när det kommer till det vi lite slarvigt benämner som astatisk mat
Idag har jag legat hemma i sjuksängen, men familjen måste ju ha mat ialla fall. Och eftersom det var träningar idag och maken kom hem sent så blev det en klassiker
Grönkål. Skölj och strimla grönkålen, lägg i en skål. Smula över fetaosten och strö på nötter. Grönkål. Härligt matig sallad med mycket smak och crunch - tillräckligt mättande för lunch
Grönkål. Skölj och strimla grönkålen, lägg i en skål. Smula över fetaosten och strö på nötter. Grönkål. Härligt matig sallad med mycket smak och crunch - tillräckligt mättande för lunch
Gör så här. Mer glutenfritt – lussekatter. Vält upp degen på bakbord mjölat med t ex bovetemjöl eller annat glutenfritt mjöl och forma till katter, kusar eller vad du känner för
Ja fortsätter på inslagen bana och ger ännu ett recept på en nyttig och fräsch sallad. Denna gång är det en asiatisk glasnudelsallad med gurka, chili och koriander
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.