Garnera med hummerbitar eller kräftstjärtar, dill, smörstekta champinjoner och ev hyvlad tryffel. Pressa eller mosa potatisen och blanda den med smör, äggulor och grädde
Späd med buljong och tomatpuré. Låt kräftstjärtarna rinna av och lägg sedan ner dem i såsen. Koka pastan enligt förpackningens anvisningar och servera den tillsammans med kräftsåsen
200 g kräftstjärtar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 200 g kräftstjärtar 200 g färska champinjoner Arla® Svenskt Smör 2 dl Arla Köket® crème fraiche ½ msk vitvinsvinäger ½ dl finhackad gul lök 1 pressad vitlöksklyfta 1 tsk torkad dragon ½ dl hackad färsk persilja ½ tsk salt 1 krm svartpeppar ev 1 msk konjak
Lägg över fisken i en ugnsfast form smord med smör. filé av sjötunga. Spritsa medan det är varmt. Vispa därefter ner äggulan, smöret och smaka av med salt och cayennepeppar
Klicka ut röran och toppa med avocadotärningar och kräftstjärtar. Rör ihop creme fraiche med pressad vitlök, skånsk senap, sambal oelek och klippt dill
Hetta upp oljan i stekpanna och stek på medelvärme tills de är gyllenbruna. Rulla runt kräftstjärtarna i blandningen, sedan i uppvispat ägg och sist i panko
Pressa i vitlöken och smaka av med salt och peppar. Låt kräftstjärtarna rinna av. Servera med sallad, zucchinipasta, broccoli eller färsk pasta om man inte äter LCHF
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.