Jag vill ha kanelbullar - nu. Under tiden som jag skrivit detta har jag haft min fikastund med kaffe och bullar som jag tinade upp från frysen på mindre än en minut
1 ½ kg stek älg- eller nötkött3 dl porter1 dl outspädd svartvinbärssaft3/4 dl kinesisk soya8 torkade enbär8 vitpepparkorn1 msk torkad timjan2 gula lökar, skivade3 köttbuljongtärningar el. Låt gärna köttet ligga kvar i spadet i 15–20 minuter. Koka upp och låt puttra i 3-5 minuter
Nu är jag tillbaka i Kalmar igen, efter en underbar helg i Stockholm. Jag är inte någon löpare direkt och hade det inte varit för min väninna Jessica lurat med mig på tjejmilen nu två år i rad, så hade jag aldrig sprungit så här långt
Och nu så innehåller den vatten och äggvita. In i ugnen på 175 grader i cirka 15 minuter. 15 minuter. . med detta experimentet så att jag kan kalla det för ett recept
" Det var tomt i skafferiet på mjukt bröd och jag är mer än less på det "hårt uppdrivna" och lätt klonade bröd som säljs i den lokala matbutiken just nu
Det kan vara viktväktarna, viktklubb, nutrilett eller soppor, men sen kommer vi till det kluriga, kan du leva på fettsnålmat som aldrig är riktigt god, eller kan du leva på nutrilett, eller soppor hela livet
Snurra formarna så att karamellen fördelar sig jämnt över ytan. Honung. Låt mjölken stå och dra åt sig vaniljsmak i ca 15 minuter. Baka i 25–60 minuter
Burkarna är nu hållbara i minst ett år. Denna blandning ska nu packas hårt i burkar, lämna ca 1 cm upp till locket. Nu ska locken skruvas åt och burkarna stå i ca två veckor, det optimala är i 15-20 grader men allt mellan 0 och 40 ska fungera, man får anpassa jästiden bara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.