Lägg på ett ägg på varje sparristallrik, garnera med hyvlad parmesanost, tomatköttoch olivolja. Lyft sedan upp äggen i en bunke med kallt vatten, ta bort eventuell överflödig äggvita och lägg sedan på papper
Toppa med hackat ägg, bacon och persilja. Blanda olja och vinäger, krydda med salt och peppar. Stek sparrisen hastigt i smör i en het panna och strö över flingsalt
Stek sparrisen på medelvärme i lite olivolja, salta och peppra. Jag känner att det jag studerar tar en del på krafterna, i själen och i hjärnan (därför ska jag inte fortsätta med det), men himla lärorikt och intressant är det, det måste jag ändå medge
Vit sparrismedpocherat ägg, citronhollandaise och krassePortioner. Smörstek brödet och toppa med den nykokta sparrisen, hollandaise, krasse ochpocherat ägg
Servera med ett gott bröd till så att man kan suga upp den goda såsen. Skiva löken fint och stek i oljan tills den blivit mjuk, tillsätt vinäger, chili, koriander, paprika, tomateroch bönor
Lägg ägg och bacon på mackan och toppa medtomateroch rosmarin. -) Påskmat bryr jag mig inte om i år, det är ju som julbord och det är jag verkligen inte sugen på så ikväll ska vi avnjuta en god meny med räkor och oxfilé som huvudingredienser och i skrivande stund står rödvinsåsen och reducerar på spisen
Tillsätt bönor, garam masala, tomatpuré, salt och peppar. Skala och finhacka löken och vitlöken. Fräs lök, vitlök och paprika på svag värme ett par minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.