Sill. Antingen så älskar man det eller så hatar man det. Jag har någon märklig kärlek till inlagd sill. Två gånger har jag varit borta från Sverige i ca 6 månader och har både gångerna fått starkt sug efter sill
Idag ska vi gå på julmiddag och vi ska ha med oss den här supergoda Sillröran S. t Hans, den är frisk och har en syrlig pikant smak som passar perfekt till ett julbord men även lika bra till påsk eller midsommar
Skär/hacka, sill, ägg, lök och gurka i småbitar. Blanda gräddfil, majonnäs, senap och kryddor. Rör i gräddfilsblandningen försiktigt i sillhacket och garnera med strimlad purjolök
Sa jag att jag älskar röror. Och sill. Här kommer 3 nya recept på röror här på bloggen. Och enligt tradition sköljs sill och sillröror ner med en snaps
Det är våffeldagen på söndag och ta då tid att göra några våfflor, varför inte till brunchen kanske. En våffla behöver inte alltid vara söt och förknippas med sylt och grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.