Sillaknyten med anjovis á  la mormor
imittlillakok.blogg.se
imittlillakok.blogg.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Sillaknyten med anjovis
  • 6 pers
  • ugnen 200°, 35-45 min 1,5-2 kg potatis (mjöliga, färdig kokta)
  • 2 burkar anjovis á 125 g 4 st normal stora gullökar
  • 6 st ägg (kokta, i 4 min)
  • salt och peppar
  • 3-4 dl grädde
  • 6 st aluminiumfoliebitar i 30cm långa
  • äggskärare
  • 50 g smör (delade i 6 bitar)
  • Skala och koka potatisen tills de är mjuka, häll av och låt svalna. Koka äggen i 4 minuter, skölj av i kallt vatten och skala sedan dom.
  • Vik aluminiumbitarna till små korgar med öpningen uppåt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.