Matjessill i bitar, kokt potatisoch kokta ägghalvor. Ägg, brynt smör, Påsk, sill. Men vi är helt klart värda det vackra vädret och jag klagar inte över sol och värme
Jag gjorde bland annat små skedar med sillochpotatis till vårt lilla påskbord. Vad mysigt och avkopplande det är att stå i köket och laga mat och pyssla
Blanda ihop såsen och lägg i de avrunna sillbitarna, rör om och låt stå kallt ett dygn innan senapssillen är klar att äta, gärna tillsammans med kokt potatis såklart
Serverade den ljumna patén med kokt potatisoch en sås gjord på majonnäs, crème fraîche, sweet chilisås, fransk senap, salt och peppar samt lite fräscha ärtskott på toppen
Häll över olja, peppar, timjan och krossade vitlöksklyftor. Lägg potatisarna på en plåt. 700 g färskpotatis, kokt och kall. 700 g färskpotatis, kokt och kall 3 msk olivolja 4 klyftor vitlök timjankvistar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.