Sill i april
OSKARP MASK
OSKARP MASK
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Om man kopplar ihop recepten för pressgurka och inlagd sill får man just detta
  • Gurksill
  • 1 burk s k inläggningssill (ca 210 g sillfilé)
  • 0,5 dl ättikssprit (12%)
  • 1,5 dl vatten
  • 1 dl socker
  • 0,5 tsk krossad vitpeppar
  • 1 tsk krossad kryddpeppar
  • 1 lagerblad ca 5 cm gurka
  • 1 rödlök en bunt dill
  • Koka en lag på ättikssprit, vatten, socker, vitpeppar, kryddpeppar och lagerblad och låt den svalna.
  • Skiva gurkan och löken tunt.
  • Skölj sillfiléerna i kallt vatten och skär dem i mindre bitar.
  • Varva sillen med gurka, lök och dill i en glasburk. Häll på lagen och låt sillen stå och dra i kylskåpet ca 2 dygn Musik i köket: Rufus Wainwright – April Fools.
  • Postat i:Foto/Photo, Mat/Food Tagged: dill, gurka, rödlök, sill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.