Mexikansk salsarecept. Gör egen mexikansk salsa till tacofredagen. Så jag tänkte, när är bättre att dela med sig av detta fantastiska recept om inte när det är taco-fredag
4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
Rensa fisken om du använder hel fisk. I övrigt som i vårt recept. Skölj fiskfiléerna. Gör såsen som i vårt recept men tillsätt varken räkor eller musslor förrän såsen kokat
Fisk i ugn med grädde och paprika. Cayennepeppar, Spiskummin, Basilika, Salt & Peppar. Börjar med att dela med mig av de två recept jag joxat till de två senaste dagarna
Tillsätt salsamix, vatten och tomatkross och låt koka upp för att sedan puttra cirka två minuter. Fler matrecept finns bland kategorierna i höger sidokolumn
Salta fisken. Lägg i fisken. Vit fisk med dragon, citron och vitlök (4 personer). ca 600 g färsk/tinad vit fisk (vi hade lyxig färsk spätta, men frysblock som är tinade fungerar lika bra). ca 600 g färsk/tinad vit fisk (vi hade lyxig färsk spätta, men frysblock som är tinade fungerar lika bra)
Lägg fiskfiléerna i en ugnform. Även idag blev det en smaskens middag, receptet kommer här. Vit fisk med riven squash, soja, ingefära och sesamfrön (4 personer). Valfri vit fisk ca 520 g skuret i 4 filéer (vi hade 4 torskfiléer som man kan köpa fryst i portionsbitar). Sätt in i ugnen på 175 grader tills fisken är genomgjord (våra var halvtinade och var inne dryga 15 min, men om den är färsk ca 8-10 min, men skär igenom och kolla). Valfri vit fisk ca 520 g skuret i 4 filéer (vi hade 4 torskfiléer som man kan köpa fryst i portionsbitar)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.