I helgen har vi testat en av Sias nya glassar. Mjölk, grädde, glukossirap, ananassylt (10%)[ananas, socker, syra (citronsyra), förtjockningsmedel (pektin), arom], vasslepulver, socker, druvsocker, emulgeringsmedel [mono- och diglycerider av veg fettsyror], färgämne [betakaroten], stabiliseringsmedel [fruktkärnmjöl, guarkärnmjöl], naturlig arom. [1] Bland annat kan barken användas som profylax för malaria och frukten är rik på C-vitamin och antioxidanter
Grädda i 175 grader i ca 20-25 min, kakan skall fortfarande vara lite kladdig. Hade en del Polly hemma och vad passar då inte bättre än att stoppa ner dom i en kladdkaka, ja söt blir det, ännu sötare än en vanlig kladdkaka, tror jag det, när kakan innehåller både Polly, massa socker och mörk choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.