Durum- och sesambaguette 300g durumvetemjöl650g vetemjöl special100g vetesurdeg700g vatten20g saltsesamfröBlanda alla ingredienser utom dinkelkornen Sött och Surt
Palsternackssoppa med sesambaguetteSesambaguetter3-4 stycken50 g jäst6 dl vatten½ msk flytande honung½ msk saltKnappt 1 dl sesamfrön + lite att strö på bröden4 dl grahamsmjölca Smått & gott
Italiensk sesambaguette Blanda mjöl, jäst och salt i en stor skål. Tillsätt vatten och olja och blanda väl. Vänd upp degen på ett lätt mjölat bakbord och knåda den tills den är smidig och slät Matklubben.nu
Sesambaguetter Rör ut jästen i det fingervarma vattnet. Tillsätt socker, salt och sesamfrön. Rör om. Blanda ner grahamsmjölet och vetemjölet lite i taget Matklubben.nu
Baguette för Tefal brödmaskin Mät upp ingredienser i ordningsföljd, dvs. vatten först och jäst sist. Jag ställer degskålen på köksvågen och nollar vågen mellan ingredienserna Matklubben.nu
Sesambaguetter Sätt ugnen på 225 grader. Smält smöret. Häll i mjölken och värm den tills den är ljummen. Smula sönder jästen i en bunke och häll på mjölkblandningen Ica kuriren
Vridna solros- och sesambaguetter Ingredienser0. 5 0. 5 paket jäst6 6 dl ljummet vatten2 2 dl rostade solrosfrön2 2 msk olja med neutral smak, t ex rapsolja1 Bröd att baka
Sockerärtsoppa Servera sesambaguetter till soppan. Rensa och skiva purjolöken. Fräs den i smör tills den mjuknar, men inte tar färg Ica kuriren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.