Hej. . Eftersom jag tog mej en efterlängtad semester förra veckan, åkte till västkusten med min fina vän (blogginlägg om det kommer komma då tiden räcker till), så blev det ingen maträtt förra veckan, utan två stycken denna vecka
Ute är det grått, grått, men jag hade en bra anledning att fira. en oväntad liten löneförhöjning. Efter lördagens pepparkaksbak med mina syskonbarn och glöggkalas hos några vänner kom vi hem till en lyxig sen supé
Jag avgav som nyårslöfte i början av detta året att jag skulle bli bättre på att laga fisk hemma. -) Jag fick helt klart blodad tand och behöver inte ens binda mig med något nytt nyårslöfte om att göra mer fisk - för det kommer jag helt klart göra 2014. Med detta infriade nyårslöfte så lämnar vi 2013 om några timmar
Nu orkade jag, så här kommer receptet på portvinssåsen, eller reduktionen kanske är mer korrekt. Jag köpte en sån där liten flaska portvin så jag hällde i tills den tog slut och så tog jag en slatt rödvin som vi hade över
Hur börjar man detta inlägg egentligen. Jag är helt mållös över hur fantastiskt god denna drink är. När jag smakade på den ville jag både skrika, gråta och skratta samtidigt när den smekt gomseglet
När jag gick gymnasiet hände det inte allt för sällan att "Plutten" och jag aggerade kockar. "Plutten" flyttade tidigt hemifrån och var inhyst i ett minikollektiv inte alls långt från skolan
Måndagar är lite knepiga tycker jag. Gillar måndagar, det gör jag. Man har en hel vecka framför sig, och förhoppningen om att det i förväg planerade också kommer att falla väl ut, när man blickar tillbaka på fredagseftermiddagen
Små spöken på rad Halloween-spökena kom en helg sent till vårt hus. )Inspirationen sprutar just nu. och har nu äntligen gjort en sak som jag tänkt sååå länge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.