Semledagen, god dag! Scones med hasselnötter, en höjdare!
FikaErica
FikaErica
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Semlor
  • 150 g margarin
  • 5 dl mjölk
  • 50 g jäst
  • 1 1/2 dl socker
  • 1/2 tsk salt
  • 2 tsk malen kardemumma
  • 14 dl mjöl
  • 1 ägg till pensling
  • 12 bullar
  • 24 st
  • 8 dl vetemjöl
  • 1 tsk salt
  • 4 tsk bakpulver
  • 100 g smör
  • 2 dl riven ost
  • 2 dl hackade hasselnötter
  • 3 dl mjölk
  • 4 bitar och
  • 15 cm i diameter
  • 250 grader
  • 10 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.