Hacka nötterna fint och blanda hälftenmed marsanpulver. Vänd ner blandningen i marängen. Bred ut smeten på plåt med bakplåtspapper och strö över resten av nötterna
Tärna skinkan och lägg ner den i stekpannan tillsammans medfärsen och bryn allt jämnt smuligt. Dela spaghettin i mindre bitar och koka den i lättsaltat vatten
Lägg över i en ugnsform. Servera med ris och sallad. Häll såsen över kycklingen. Skär varje kycklingfilé i 3 bitar på längden. Stek kycklingen runt om i en stekpanna med 1 msk smör. Ansa och skiva purjolöken och fräs den mjuk i en stekpanna med 1 msk smör. 1 dl riven ost
Blanda ägg, vitvinsvinäger och en matsked smör i en skål. Värm resterande smör i en stekpanna. Tillsätt MiFUn och fräs den försiktigt, rör om då och då, och tillsätt purjolöken i slutet
Salta och peppra och bryn kycklingbitarna runt om i en stekpanna med smör. Lägg över kycklingen i en gryta och tillsätt crème fraiche, vatten, fond och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.