Visst är det något speciellt med sista dagen på jobbet innan semestern, man går liksom bara och väntar och känner sig allmänt glad, går och väntar på att klockan ska slå slaget som betyder semester
Nedräkningen har börjat. Nu är det bara några timmar kvar på det här året, och siktet är inställt på ett nytt år med massa spännande saker som man redan nu vet om, men också saker som kommer bli som en överraskning
Lagom till semestern så delar jag den givetvis med er. Det blir nog lite praktiska tips på utflyktssnacks, snabba luncher och enkla middagar och liknande under semestern men då får ni hänga med på Instagram istället
. kakorna så dax att baka lite nya tror jag bestämt. Jag får även lov att fixa till mått på blåbärskakan (pekar på inlägget inunder) som fick lovord utav grannen, och det önskades recept
Oh my god, vilken extremt stressig dag det har varit. Jag blev tvungen att jobba över en timme för jag hann inte klart med det som skulle göras och jag hade fått jobba över ännu längre om jag inte gått ner med en dubbel sats med chokladbollar till Kovan som jobbar i vår togoaffär på nedre plan i gallerian som han fick rulla åt mig och sedan så snodde jag åt mig vår praktikant som fick doppa mina toscatrianglar i choklad
Det känns som om skolterminen nyss har börjat, ändå är slutet på terminen så nära. Just nu är det i alla fall mycket föräldramöten, utvecklingssamtal och andra möten både på jobbet och i skolan som ska hinnas med innan julen kommer
Imorgon är det dags att gå till jobbet igen och då börjar vi med en planeringsdag så man kommer att vara rätt trött i huvudet när dagen är slut men det ska bli roligt att börja jobba igen
ETT GOTT AVSLUT. Men ibland måste man få njuta lite, så härom dagen gjorde jag en lika enkel som ljuvlig chokladpannacotta, ett perfekt sätt att avsluta en god middag
God fortsättning. Här har det nya året börjat riktigt bra, vi har hunnit ta det lugnt, gått på bio, sagt hej då till mamma som varit på besök och även haft ett födelsedagskalas no2
Som avslutning delade vi på en fläsksida i ångad vetebulle eftersom jag hade läst på tripadvisor att det var så många som tyckte att den var jättegod men den var inte riktigt i vår smak - den var helt okej men inget wow
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.