-) Ska ni göra något kul. Visst är det något speciellt med sista dagen på jobbet innan semestern, man går liksom bara och väntar och känner sig allmänt glad, går och väntar på att klockan ska slå slaget som betyder semester
Idag är sista dagen på julledigheten för mig, min man började jobba redan idag så jag har varit hemma och fixat lite i lägenheten och passat på att baka en äppelkaka och ett fröknäcke nu på eftermiddagen
Visst ska jag fortsätta på att öva att smiska äggula och olja med ballongvisp på klassiskt vis, men om jag har lite bråttom, känner mig i obalans eller helt enkelt vill vara på den säkra sidan, då är stavmixern framledes min bästa majjo-vän
Idag åker jag och Lennart iväg på en veckas semester efter den senaste tidens kokboksarbete, det ska bli väldigt skönt med total avkoppling och datorfri tid
Det har varit väldigt dåligt med uppdateringar under semestern på bloggen. Det har ju varit en kanonsommar i år igen och det har varit mycket bad, sköna kvällar och god mat samt dryck
Räknar ner mot semesteroch känner att hela min kropp skriker efter det. Man gillar ju alla de där bollarna i luften, de som flyger och far och gör att allt är en gnutta oförutsägbart
Under Zumbaresan till Gran Canaria förra våren, satt vi och spånade ihop vilka rätter som kan passa barns smaklökar och hur de kan göras om på LCHF-vis
Kära läsare, nu tar jag en efterlängtad semesteroch åker mot varmare breddgrader. Dock stannar jag till i Ystad först och vad passar då bättre än ett recept till från Fru Moberg
-) Det är iallafall lite nyttigare godis än vanligt godis eftersom det inte är något socker med. Julgodis och julgodis, det vet jag ju inte om det är förstås men jag gör den ju nu och det är snart jul så vi kallar det julgodis
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.