-) Ska ni göra något kul. Äntligen semester. -) Så här gjorde jag. Visst är det något speciellt med sista dagen på jobbet innan semestern, man går liksom bara och väntar och känner sig allmänt glad, går och väntar på att klockan ska slå slaget som betyder semester
Visst ska jag fortsätta på att öva att smiska äggula och olja med ballongvisp på klassiskt vis, men om jag har lite bråttom, känner mig i obalans eller helt enkelt vill vara på den säkra sidan, då är stavmixern framledes min bästa majjo-vän
Lagom till semestern så delar jag den givetvis med er. Det blir nog lite praktiska tips på utflyktssnacks, snabba luncher och enkla middagar och liknande under semestern men då får ni hänga med på Instagram istället
Det har varit väldigt dåligt med uppdateringar under semestern på bloggen. Jag trodde att jag skulle hinna skriva en hel massa inlägg nu när jag är ledig men det är fullt upp hela tiden trots att det är semester
Som avslutning delade vi på en fläsksida i ångad vetebulle eftersom jag hade läst på tripadvisor att det var så många som tyckte att den var jättegod men den var inte riktigt i vår smak - den var helt okej men inget wow
Idag åker jag och Lennart iväg på en veckas semester efter den senaste tidens kokboksarbete, det ska bli väldigt skönt med total avkoppling och datorfri tid
Under Zumbaresan till Gran Canaria förra våren, satt vi och spånade ihop vilka rätter som kan passa barns smaklökar och hur de kan göras om på LCHF-vis
Kära läsare, nu tar jag en efterlängtad semester och åker mot varmare breddgrader. Dock stannar jag till i Ystad först och vad passar då bättre än ett recept till från Fru Moberg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.