Skär smöret i bitar och blanda ner det. 1. Blanda mjöl, havregryn bakpulver, socker och salt i en bunke. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa
Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag till Nilla's Kitchen. Det här brödet är så gott. Gå in på hennes blogg och botanisera bland många goda recept
En perfekt sysselsättning som samtidigt gav lite välförtjänta pauser i rivningsarbetet. Receptet kommer från Jennie & Stina men jag bjuder på det här också
Nu är det dax igen, städade kylen och kikade in i frysen som hastigast… hihi. Kryddor och ingredienser till div maträtter kommer inte att inköpas förrän kylen har blivit något så när rensad från alla mina tidigare kryddinköp
Potatissallad med senap och soltorkade tomater. Därför ska jag bli bättre på det. Blanda senapssorterna. Pensla med mer glaze och grilla ytterligare någon minut, akta så att det inte blir bränt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.