Smaka av med salt och peppar och toppa med gräslök. T Tillsätt cottagecheese och låt det bli varmt. 11 dl KESO® cottagecheese. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 3 ägg 1 tsk Arla® Svenskt Smör 1 dl KESO® cottagecheese 2 krm salt 1 krm peppar 1 msk hackad färsk gräslökGör så här Vispa upp äggen lätt
Börja med att knäcka äggen i en kall, oljad stekpanna eller kastrull. Scrambledeggs are also something I choose when I'm having hotel breakfasts, but the quality of them varies widely
Tag fram en stekpanna och fräs upp olivolja, stek till quornfärsen med lite salt och peppar. Lägg i all keson i pannan ihop med lite ketchup som du ringlar över
Hetta, på medelvärme, upp olja i en stekpanna. Servera med t ex turkisk yoghurt, sirap och bär. Tyckte du om kesopannkakorna som jag skrev om för ett för tag sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.