WW ViktVäktarna. Här kommer en gulasch som värmer i kylan. Den är väldigt lättlagad, mustig ochgod. Jag har gjort den på kycklingfilé istället för nötkött och på så sätt fått ner pointsen rejält för oss ViktVäktare
Skala och finhacka lök. Skiva fläskfilé och bryn hastigt i omgångar i margarin. Salta och peppra. Ta upp köttet ur pannan och fräs löken utan att den tar färg
Följaktligen tycker jag också väldigt, väldigt illa om dålig mat. Och då menar jag dåliga råvaror. Det är bara när man använder dåliga råvarorsom man behöver fuska med tillsatser och smakämnen
Detta blir en rejäl middag som mättar bra. Detta recept är till två personer, använd en ugnsform på ca 10x20 cm. Skär en aubergin i tunna skivor, salta rejält och låt dra i 30 minuter. Hacka 1 gul lök och stek den i lite olja, pressa i en vitlöksklyfta