Savarin med Grand Marnier
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • ½ paket jäst
  • 1 dl mjölk
  • 2 msk socker
  • 3 ägg
  • 3½ dl vetemjöl
  • 100 g rumsvarmt smör
  •  
  • Grand Marnier-lag
  • 2 dl vatten
  • 1½ dl socker
  • 15 cl Grand Marnier
  • Finrivet skal och saft av ½ apelsin
  • ½ vaniljstång
  • delad och urskrapad
  •  
  • Fruktsallad
  • 1 apelsin
  • 1 klyfta galiamelon
  • 1 klyfta cantaloupmelon
  • 1 äpple
  • 200 g blandade bär
  • blåbär och vinbär
  •  
  • Garnering
  • Vispgrädde eller vaniljglass
  • Färsk mynta
  • Florsocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.