Vid serveringen - börja med en bit omelett i botten och toppa sedan den med lite inkokt lax och syrad rödlök, sojabönor, rostade pumpafrön och lite färskost
"En BBQ-glazesom du kan pensla kött med och servera som en god sås. Såsen är nu klar att använda både till att pensla på köttet när man grillar det och ha som god sås vid sidan om
"En enkel och fräsch rätt som smakar bra tillsammans med rostat vitlöksbröd. salt och svartpeppar. Blanda räkor, avokado, chili, salladslök och paprika i en bunke
Känns soppan väldigt syrlig alternativt söt - korrigera med lite socker eller limesaft. "En rolig och fräsch förrättssoppa som lätt förvandlas till dessert
Fler recept av Saras Smaker hittar du här. Äppel- och limekompott. Sänk plattan något och var noga med att vakta den hela tiden, annars kokar det lätt över
Fler recept av Saras Smaker hittar du här. Lägg upp lasagneplattorna på en skärbräda och lägg på en skiva lax på kanten av plattan, lägg sedan på lite spenat och fördela mozzarellan så att den täcker laxen
Ha i de passerade tomaterna tillsammans med vitlöken som pressas i och ingefäran. Sweet chili-yoghurt. Ta över grönsakerna i en kastrull och tillsätt vinet och hummerfonden, låt det sedan koka upp på spisen och sjuda i någon minut
Ta av och låt de svalna på lite hushållspapper innan du serverar det som topping på grytan. Till en början skummar du av grytan, det vill säga tar bort skummet som bildas
"Bra förrätt till grillpartyt, lätt att förbereda och mycket uppskattat. salt och svartpeppar. Under tiden förbereds rödbetorna genom att skära dem i fyra delar och förvara dem ifrån de andra råvarorna till en början då de färgar av sig rejält
Strimla skinkan och lägg som ett lager över potatisarna. Fler recept av Saras Smaker hittar du här. Skär potatisarna i skivor och lägg hälften i ett lager i en ugnsform
Fler recept av Saras Smaker hittar du här. "Fläk" upp filéerna och banka dem lite lätt. Salta och peppra och lägg sedan på en skiva serranoskinka på varje filé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.