Till 6 stycken crepes (cirka 0,75 dl per stekning)
1,5 dl
havregryn
3 dl
mjölk
1 krm
salt
1 ägg
smör till gräddning
Låt havregrynen stå och svälla i mjölken i cirka 1 timme Vispa ned ägget och saltet i havremjölken. Grädda i stekpanna på medelhög värme med lite smör i botten.
"En enkel och fräsch rätt som smakar bra tillsammans med rostat vitlöksbröd. salt och svartpeppar. Pressa över lime och smaka av med salt och svartpeppar
Smörj och bröa en rund bakform med lös botten. En sommartårta med italiensk twist. "En fräsch tårta som inte är för söt och som har en härlig eftersmak av basilika
Fler recept av Saras Smaker hittar du här. Krydda med svartpeppar och salt. Var noga med att vispa under tiden så att den inte bränner fast i kastrullen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.