Dom vill ni ju inte missa. En härligt fräsch Raspberry mint smoothie toppad med egensötad vaniljkvarg, fräska jordgubbar, pumpakärnor, kokosflingor och några blad färsk mynta
Peel and top & tail the carrot, then slice very thinly. Blitz the rest of the ingredients together for 30 seconds or so, until you have a thick marinade. Place the carrot and marinade into a dish, mix together so that all of the carrot slices are coated, and set to one side for 30 minutes. Heat your oven to 200°C/400°F. Place the carrot strips side-by-side on cookie sheet (line it with parchment or a silicone mat if it’s not non-stick), spread the rest of the marinade evenly over the strips, and then bake for 15-25 minutes, depending on how crispy you want your ‘bacon’ to be
Nu myser vi ner oss i soffan efter en hel dag på baksidan med sol, vattenpistoler å bus. Jag tänkte bjussa dig på ett grymt recept på vegbiffar som kan få den mest köttiga människa du vet att tysta munnen å ba ääääta
I have kept this going for a few hours, adding additional water when needed. Combine all ingredients together in a saucepan and heat over low heat until simmering
Receptet är ur Två systrars söta av Lisa & Monica Eisenman, 2005Pajdeg6 dl vetemjöl6 msk socker300 gram smör/margarin - laktosfritt alternativ finns2 nypor salt3-4 msk iskallt vattenKör alla ingredienser tillsammans tills det är en fin deg. Fyllning5 dl strösocker3 ägg2 msk rumsvarmt smör/margarin1 dl vetemjöl1 kryddmått salt1 1/2 dl vatten2 citroner6 krossade sockerbitarVispa socker, ägg och smör. 3-4 msk iskallt vatten
Här blåser det än så länge rätt bra fortfarande faktiskt. Jag visste direkt att jag skulle göra Pecanpaj, ar ätit det ett par gånger men aldrig själv gjort det
Share this. ) Dessutom har jag kokat ihop en tokläcker fransk köttgryta på högrev, svamp, apelsin och annat smaskelimumsigt, men den får ni vänta på till nästa inlägg
På nyår gjorde vår vän Ullis denna grymma efterrätt. Separera äggulorna från äggvitorna. Jag gjorde en variant idag med en fin belgisk mjölkchoklad som bas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.