För att sedan få två delar i samma storlek så tryckte jag ut hälften i en form, med bakplåtspapper under så att jag kunde lyfta upp det sedan, sedan så la jag nytt bakplåtspapper och tryckte ut andra halvan
Denna risotton är smaksatt med paprikapulver och toppad med både färsk spenat och tomater, alltså får ni i er ett gäng vitaminbokstäver och antioxidanter (läs gärna här om du blir intresserad och vill veta mer)
Servera den varma nygrillade tonfiskenmed den kalla och fruktiga salsan. Vänd ihop alltsammans och blanda med vit balsamvinäger, olivolja, salt och peppar
Även om de är goda som de är, blev de sjukt goda när man använder dem i en Cookie sandwich. De är jättegoda att äta som de är och de är jättebra att ha med sig som mellanmål i ochmed att de håller sig utan att man behöver ha dem i kylen
Servera laxen med pressad potatis, riven pepparrot, citronklyftor att pressa över fisken och sugarsnaps som du sköljer av och snabbt fräser några minuter på hög värme i lite smör med salt och svartpeppar
Pensla tonfiskenmed olja, stek och grilla hastigt på båda sidorna på hög värme. Helt säker på att man måste ha dyr tonfisk är jag inte, det vore nog riktigt gott med lax
Klicka på majonnäsen och servera med en eller två limeklyftor att pressa över. Ni måste prova om ni får tag i färsk tonfiskoch gillar lite asiatiska smaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.