San Pedros fiskfat
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g laxfilé
  • 0.75 tsk salt
  • saft
  • 250 g räkor med skal
  • 2 st hårdkokta ägg
  • 1 st lime
  • 2 st gula lökar
  • 1 st röd paprika
  • 2.5 dl ris
  • 6 dl vatten
  • 1 st fiskbuljongtärning
  • 1 st saffran
  • 1.5 st vitlöksklyftor
  • 1.5 dl gräddfil
  • 0.5 dl majonnäs
  • 1 st äggula
  • 0.5 st gul lök
  • 2 tsk fransk senap
  • salt
  • 2 msk hackad dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.