En riktigt härlig dag har vi haft i en fantastisk stad, jag gillar redan San francisco trots att jag ännu bara sett en glimt av den stora, vackra staden
Idag tänkte jag göra snöiga granar, dvs maränger som jag spritsar ut som granar. Fyll en sprits och spritsa granar (jag gjorde tre "nivåer" på mina granar) på bakplåtspapper
Blanda alla ingredienser till surdegen och låt stå på varm plats i 2 dygn. Blanda den varma mjölken med jäst, socker och den lilla mängden vetemjöl och rör om
Garnera det klassiska San Fransisco-garnityret, en apelsinskiva och ett rött cocktailbär. 1. Blanda vodka, likör och den gula apelsinjuicen, respektive grenadine och blodapelsinjuice i två separata plastglas
Finriv grana padano. Penne med krämig karljohanssvamp, grana padano och äggula2 port180 g pasta penne½ gul lök3 vitlöksklyftor100 g grönkål200 g karljohanssvampsmörsaltsvartpeppar1 tsk vetemjöl1½ dl mjölk1 bit grana padano2 äggulor1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.