Chokladkaffekräm med whiskey toppad med vispad grädde och riven kaffechoklad. Värm vispgrädden i en kastrull tills första "kokbubblan" kommer upp, ställ av kastrullen ifrån plattan och lägg i kaffechokladen och låt den smälta
Vi serverade den smakrika potatisrätten med stekt halloumi, afrikanskt stekpannebröd, min godaste äppelchutney och en klick avrunnen fil (kan ersättas med turkisk yoghurt)
Idag tar vi det lugnt hemma och pysslar med lite olika saker, senare idag ska vi klistra in lite kort i våra nya fotoalbumen som vi har köpt och rensa ur garderober och kökskåp
Rätten i fråga låter löjligt enkelt, men det är något med vodkan som lyfter smakerna så oerhört och gör att de enkla ingredienserna smakar så gudomligt gott
Fyll på då och då med vatten i kastrullen, burken skall vara täckt under hela kokningen, annars kan det låta POFF och man får torka kolasås från kökstaket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.