Samelsuriumbröd
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 dl Vatten
  • 5 dl Kesella (går bra med lättkesella)
  • 1 msk Salt
  • 2 msk Brödsirap
  • 12 dl Vetemjöl
  • 1 dl Grahamsmjöl
  • 1 dl Linfrö
  • 1 dl Kruskakli
  • ½ dl oskalat Sesamfrö
  • 1 dl Solroskärnor
  • 1 dl Russin
  • 1 dl Valnötter
  • 1 dl Vetemaltflingor (kan uteslutas - svårt få tag på)
  • ½ paket Jäst (färsk eller torr
  • gärna mindre = längre jästid)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.