Till denna fina och köttiga firre serverades grön sparris, brynt smör och rikligt med pepparrot. Lägg upp fisken på en plåt och omge den med grov skuren lök samt morot och häll på en skvätt vin samt peppra
Brynt smör. Banan blondiesKan enkelt dubbleras om så önskas150 g smör, smält och om så önskas brynt2,5 dl farinsocker1 ägg1,5 tsk vaniljen nypa salt2,5 dl mjöl½ dl mosad banan (1 medium banan)Sätt på ugnen på 175 grader
Vispa smöret fluffigt med hjälp av en elvisp och smaksätt med flingsalt. 1. Smält smöret i en kastrull. Låt stå och puttra tills det antar en gyllenbrun färg och får en nötaktig doft
Vi avslutar denna onsdag med smör och socker. Men inte vilket smör som helst, utan brynt smör. Har märkt att det gör underverk för bakverk med choklad i
Brynt smör ger en söt, karamellliknande smak med lätt nötighet. Det går enkelt att göra eget smör, läs här, och det senaste jag tänkte dela med mig av är att bryna smör
Vispa smöret fluffigt med hjälp av en elvisp och smaksätt med flingsalt. 1. Smält smöret i en kastrull. Låt stå och puttra tills det antar en gyllenbrun färg och får en nötaktig doft
Servera med havtornsglass, rivna hasselnötter och harsyra. Häll den varma smeten över chokladen och rör till en slät smet, rör därefter i det brynta smöret
Smält så mycket smör du behöver i en kastrull på medelvärme. 1. När smöret börjar sjuda, vispa sakta. På det sättet undviks att partiklarna lägger sig på bottnen och blir brända
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.