delade i hälften. smör eller olja att steka i. Blanda ihopvin, fond och grädde. Salta och peppra köttet och bryn det sedan runtom på hög värme i smör eller olja
Säkert ännu godare med färsk salvia, men det fanns tyvärr inte på vår ICA. Lördagens middag blev litesmålyxig med fläskytterfilé, bacon och vispgräddei såsen
Fräs löken lite och slå på vin,grädde,kalvfond,salvia och lägg i köttet. Vardagsmat, snabbmat=)fläskkarré, iskivor2 dl grädde1 gul lök,finhackad2 dl vittvin1 msk kalvfond1 dl hackad salviasalt,pepparBryn köttet,salta peppra, ta upp det och lägg åt sidan en stund. Låt småputtra under lock i 30 min. 2 dl vittvin. 1 dl hackad salvia
Fortsätter på salvia-temat då, eftersom jag tycker att det är gott och det finns mycket av det i kryddträdgården så letar jag bra recept med salviai , här hittade jag ett som var en väldigt bra vardagsrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.