Makenälskar fisk och jag ville görahonomgladidag så jag tog framnågralaxbitar ur frysen. Väääääääldigt höftat recept så om ni provar så får ni smaka er fram
Blanda såsen väl och häll det försiktigt i ugnsformen. Tvätta och strimla purjolöken. Skär laxen i portionsbitar, ta bort skinnet, och lägg över purjolöken
Vispa ihop crèmefraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästasmaken, om tid finns gör dagen före för bästasmak
Blanda väl med yoghurt och örtkryddor. Gårdagens lunch bestod avlaxfilémed ett träcke avfetaost och örter somserveradestillsammansmedugnsrostadpotatis och sallad
Det känns ju dessutomlyxigare än ett torskblock från frysen. Mycket gott blev det. Det är alltid gott med fisk tycker jag och lax är enkelt atttillaga och variera
Testadeattgöra lchf våffloridagmedmandelmjöl , och jovisst det blev gott. ) Recept 4 ägg 2 dl mandelmjöl 2 dl grädde 2 tsk bakpulver 1 msk fiberhusk Vaniljpulver Lite saltBlanda ihop allt till en smet. Blirca 6 st våfflorMittresultat. 2 dl mandelmjöl. 2 tsk bakpulver. 1 msk fiberhusk. ca 6 st våfflor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.