Låt det koka upp tills det blir tjockt, krydda med svartpeppar ochörtsalt. Det är detsamma medsvartvitlökssaltet som jag använder, det går lika bra med vanligt
Krydda den med peppar ochkycklingkrydda. Strimla kycklingenoch fräs den i lite matfett. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléernaoch lägg dem i en ugnsfast form. Servera gratängen toppad med persilja tillsammans med ris
saltoch peppar. salt. Klä en braspanna med foliepapper, och häll kycklingoch marinaden i formen. Kröp ur avokado och mosa dem med en stavmixer, tillsätt sedan resten av ingredienserna
Saltaoch peppra efter smak och krydda med timjan. Tillsätt en nypa saltoch peppar om du vill. Hetta upp olja i en stekpanna och stek löken tillsammans medkycklingstrimlorna tills kycklingen får lite färg och blir helt genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.