Blanda alla vätskor och häll icrock-poten. Grov hacka eller skiva den gula löken. Tag upp fransyskan rullade in den i smörpapper/bakplåtspapper och därefter ialuminiumfolié och den fickligga och vilainnan jag skär upp den
I flera års tid har långlagad fläskkarré i tomatsås varit en av mina absoluta favoriträtter. När jag trodde att jag inte kunde göra den godare än jag redan gjort, upptäckte jag denna receptvariant
Det syns på de kvällsmurrigabilderna att det börjar blivinter. Och - vet ni. Jag har, efter mycket frustration, kommit fram till att det är helt isinordning
Idag har viätit en jättegod och mustig köttgryta gjord på grytbitar från nöt, rödvin, lök, morot, palsternacka, krossade tomater, vitlök, tomatpuré och svamp
Idagville jag ha lunch som lagade sig själv då jag hade litesyning att ta itu med. Lite svårt att hitta ett svenskt crockpot-recept på kycklinggryta var det så turligt nog är jag med i en facebookgrupp för crockpot
Idag gjorde jag Per Morbergs kalops iCrock-Pot. Ingrediensertill Morbergs skånska kalops. Jag bryner kött och grönsaker innan jag tillagar maten iCrock-Pot
Cicisköttfärslimpai crockpot. Köttfärslimpa är något jag verkligen tycker om, och jag har under många år använt ett recept som jag fått till genom att utgå från en grund jag hittade och sedan dragitifrån och tillsatttills receptet blev perfekt - för mig
Idén med en crock-pot är att man kan förbereda middagen på morgonen innan man går ut och sedan komma hem till en varm färdigmiddag lagad från grunden, så att man slipper stå och svänga ihop något snabbt när man är så hungrig att magen skriker
minCrock-Pot. Jag kollade runt i vad jag tillagat och gjort recept på den. senaste tiden, och tyckte det var länge sedan jag gjorde en korvstroganoff i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.