Huvudrätten under Påskmiddagen blev då SALMAlax, världens bästa lax. Har du väl smakat den så är det svårt att gå tillbaka och äta den vanliga laxen faktiskt
Huvudråvaran i den här rätten är salmalax, detta är lax som anses vara bland den bästa i världen. Lägg sedan laxbitarna i en ugnsfast form, sätt en stektermometer i den tjockaste delen av en av bitarna
Lägg upp nudelsalladen på tallrik och skär laxen i bitar och lägg ovanpå. 2 st Salmalax á 180 g. Krydda laxen och stek i het panna med kokosolja,ca 30 sek på varje sida. 2 st Salmalax á 180 g 1 avokado salt, peppar, svarta sesamfrön eller kryddblandning wasabi /sesame
Häromdagen inhandlade jag en bit Salmalax och gjorde en enkel och god middag. Tycker texturen på laxen är så fin med sin vackra röda färg och den är perfekt att grava eller ha till sushi
Här hemma äter vi ofta lax, det är både gott och nyttigt. Lägg laxbitarna i en smord ugnfast form. 4 st laxfiléer. Ingredienser för 4 personer 4 st laxfiléer
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
"Ännu mer lax. varmrökt lax och ingredienser till en helt underbar basilikasås med parmesan. Servera laxen tillsamans med de ugnsrostade grönsakerna, basilikasåsen och sallad
Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. 2 laxfileér. Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Skär laxen i bitar och lägg i en ugnsform. Häll över laxen och strö över riven ost. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner. 4 laxfiléer. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner. 4 laxfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.