Salladsvecka - Ost & kalkonsallad 11 propoints
Gourmet light
Gourmet light
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 1/2 msk vitvinsvinäger
  • 1/2 tsk dijonsenap
  • 1/2 tsk worcestershiresås
  • 1 msk lättmajonnäs
  • 1 msk olja
  • salt och nymald svartpeppar
  • 60 g ost max 17% , tärnad
  • 60 g kotlettbacon, hackat
  • 1/2 huvud isbergssallad, tunt strimlad
  • 1 st avokado (små), skalade, urkärnade och tärnade
  • 1/4 rödlök, skivad
  • 8 st plommontomater, delar
  • 10 cm gurka, tärnad
  • 125 g rökt kalkonbröst, tärnad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.