Det här receptet cirkulerar runt på olika sajter i lite olika varianter. 4 portioner 300 gram pasta 250 gram varmröktlax 1 ask babyspenat 2 schalottenlökar 75 gram sockerärtor skalet från citronen nedan Dressing. 250 gram varmröktlax
Aaaah, det här är vad vi gjorde till Påskmiddag i går, blev himmelens gott må jag säga. Som vanligt är det enkelt att byta ut och välja egna favoriter i en sallad, det här är bara vad VI utgick i från
Servera laxpuddingenmed en salladpå strimlat Äpple, Cocktailtomater och Persilja. Fiskpudding med skirat Smör Att laga en Fiskpudding är ett gammaldags sätt att ta vara på fiskrester
Utöver jasminris och den krispiga salladen serverades det en racersnabb sås till laxen. Att stå och skala och hacka ingredienser till en sallad, samtidigt som jag panerade och stekte fisk, det var nästan för mycket
½ påse mixad sallad (jag hade medelhavsmix från Coop). Ha i ugnen tills allt är klart, de blir bara godare ju längre det får stå (om de då inte totalt förkolnar såklart, men man får hålla lite koll på ugnen medan man trixar med annat i köket) När kikärtorna är färdigkokta kan man skölja dem så de blir lite ljumma
Jag gjorde en Paprikasalladmed hackad Dill, kallpressad Olivolja och vit Balsamvinäger till. Dela tomaterna och lägg runtom med en bit halloumi på varje
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.