Denna sallad är så perfekt till en grillad köttbit och är väldigt mättande. Sallad. Idag har det varit mulet och grått hela dagen, men jag vill inte riktigt tro på att sommaren är över utan solen kikar snart fram igen
Krama ur rotsakerna och blanda med såsen. Namasu är rätt uppe där med bla någon typ av Gomaae som en av de mer vanliga osouzai (お惣菜) till japanska måltider
Finhacka salladslök, och skiva vitlök. Stek tills att salladslöken doftar. Rör om snabbt och servera. 150 g Färska haricotsverts. 11 st Salladslök. 11 msk MatoljaSkär av båda ändarna på haricotsverts. 1Värm upp en panna med 1 msk matolja på mellanhög temperatur. Tillsätt sichuanpeppar och stek i 1 minut. 1Tillsätt haricotsvertsoch stek i ca 5 min tills de fått färg. 1Medanharicotsverts steker, skär ingefära i tunna stavar. 1När haricotsverts fått färg, tillsätt ingefära, salladslök, vitlök ochharicotsverts
Grytan innehåller bland annat champinjoner, katrinplommon ochharicotsverts (gröna bönor) och är smaksatt med harissa och en härlig kryddblandning, ras el hanout, som jag hittade på bloggen 'Strenght and sunshine' (se här)
Häll över stekspadet genom en sil ned i kastrullen, koka upp och späd med vatten (mjölk). Putsa det rumsvarma köttet från hinnor och gnid in i peppar och salt runtom
Häll av vattnet och mixa slätt med smöret. Jag vet att det finns många som tycker att det är svårt men med lite hjälp av en termometer blir det mycket enklare att tillaga den perfekta fisken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.