Servera sedan tillsammans med en fräsch och krispig isbergssallad, dina favoritgrönsker, och varför inte lite ris vid sidan om för att göra salladen ännu matigare
Salladen som jag serverade till köttet har en härlig vårkänsla med sparris och rädisor. Sparrisen blir lite extra god i salladen om du smörstekt den hastigt innan du blandar ner den i skålen
Idag tänkte jag servera det tillsammans med en god rotfruktsgratäng. Kvällens middag igår bestod av pulledpork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat i pitabröd
Cosmopolitansallad. Förvara i burk med lock. Gårdagens mat kom från den listan, nämligen pulledpork. Däremot valde jag tillslut inte pork utan beef, nötbog för att vara mer exakt
Efter jobbet ska jag hem och slänga ihop en kasslersallad. Det är många högtider som firas just på våren och man har kanske en liten matbjudning i samband med det
Ni som inte hört talas om denna rätt förrut så är det helt enkelt en bit fläskkött som täcks med en marinad och tillagas i ugnen på svag värme lääääänge så det blir otroligt mört att man bara drar isär det
Köttet åt vi i pitabröd medsallad, lök och tomat och toppade med lite kebabsås eller vitlökscreme. Mikael uttryckte att detta var minsann det godaste kött han någonsin ätit och jag kan faktsikt bara hålla med, så himla mört och saftigt
Har hittat många recept med vildsvinskött, inte för det spelar någon roll egentligen. Jag har lagat pulledpork en gång tidigare och då från grunden, riktigt från grunden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.