Hacka mozzarellan och salamin i mindre bitar, blanda ihop. Bryn filéerna, salta, peppra och ev. Flytta över filéerna till formen med grädd- och chilisåsen, strö över resterande mozzarella/salami blandningen
Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. 4 st kycklingfiléer. 1salt och peppar. 14 st kycklingfiléer 8 skiva salami 1 st röd paprika salt och peppar 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 1 dl vatten 1 msk kycklingfond 1 msk kinesisk soja Servera med. 225°Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika. 1Blanda grädde, vatten, fond, soja och häll i formen
I detta recept har jag gjort fetaostfylldkycklingfilé med ugnsbakade tomater och tomatsmör. Att fylla kycklingfilé kan råda bot på detta och om man dessutom gör ett gott tomatsmör att ha på blir den genast mycket mer spännande
Kommer även in ett och annat recept på goda maträtter. Marinera kycklingenJag använde olivolja, kinesisk soya, salt, pepparmix, grillkrydda, allroundkrydda och pressad vitlök
Mina favoriter var Hanna Lindblad och Pauline, helt klart mest drag i dem och snyggast framträdanden, men Hanna gick ju inte ens till andra chansen… Idag gjorde jag ett litet experiment som blev riktigt lyckat
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tina och skiva/strimla kycklingfilénoch lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Det känns som om jag bara har jobbat och sovit, jag har inte ens hunnit med ett träningspass. En av våra middagar förra helgen var fetaostfylldkycklingfilé inlindad i bacon med balsamicosås
Skär snitt i kycklingfiléernaoch lägg i fyllningen. Skär tomaterna i mindre bitar och lägg i skålen. Tillsätt Crème fraiche, salt och pressa i vitlöken
Lägg kycklingfiléerna på ett bakplåtspapper och krydda dem med salt och peppar. Trötta och hungriga fick det bli en snabb kycklingrätt, som faktiskt blev väldigt god och tänkte därför att jag var tvungen att dela med mig av den
De här prosciuottolindade kycklingfiléerna fyllda med pesto och mozzarella har inget på grillen att göra utan ska stekas i pannan så att det blir fin färg runt om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.