och hittade ett recept på saftigsockerkakamed riven mandelmassa. ) om man nu har mandelmassa hemma, annars kan man baka saftigsockerkaka ändå, utan mandelmassa
Till efterrätt kommer det bli en variant av trifle, en vanlig dessert i Storbritannien och Australien, så idag förbereder jag med att baka en saftigsockerkaka som är en av ingredienserna
Variera den â€vanliga†mörk-choklad-ischokladen med denna vitamed en frisk smak av lime. När ischokladen stelnat, riv skalet från två lime och dekorera med
(min honung var smaksatt med saffran). Blanda kokos med vetemjöl och bakpulver. Bred ut den i en stor långpanna, ca 25x35 cm, klädd med bakplåtspapper, ELLER två stycken långpannor ca 12x35 cm
Här har jag varierat den klassiska sockerkakanmed att tillsätta lite sommarsmaker i form av jordgubbar och lime och resultatet blev en härligt god och fräsch kaka, perfekt att servera en tidig junidag då träden står i blom och sommaren smyger sig på
Vispa ägg och socker ljust och pösigt, gärna med elvisp. Helt enkelt en vanlig sockerkaka. vaniljsocker eller rivet citronskal, mjölet blandat med bakpulvret och mjölkblandningen
Vispa ägg och socker tills det är vitt och pösigt. nu när jag sökte efter den saftigastesockerkakan på nätet, dock valde jag att smaksatta kakan med vanilj och brynt smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.