Saffranssnurror
Hotell Tvärdraget
Hotell Tvärdraget
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 40 st
  • 150 g Smör
  • 5 dl mjölk
  • 2 dl kesella
  • 50 g jäst
  • 2 dl strösocker
  • 2 krm salt
  • 1-2 påsar saffran
  • 16-18 dl vetemjöl
  • 200 g Mandelmassa
  • 100 g smör
  • 1 st apelsin
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 st ägg
  • 1 påse mandelspån
  • 3. Riv mandelmassan och blanda med smör, vaniljsocker och rivet
  • 4. Ta upp degen på mjölad arbetsbänk och dela den i två
  • 5. Sätt ugnen på
  • 8-10 min Låt bullarna svalna på

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.