Saffranskladdkaka
Lill-Ingrids bakblogg
Lill-Ingrids bakblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Lättfixat julgodis!
  • Jag gjorde en dubbelsats, så fick jag använda hela burken med kondenserad mjölk.
  • 100 g ljus choklad
  • 100 g mörk choklad
  • 15 g smör
  • ½ burk kondenserad mjölk
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1½ dl marshmallows (mini eller stora klippta i bitar)
  • 1 dl salta jordnötter
  • Hacka choklad och smält den tillsammans med smör och kondenserad mjölk i ett vattenbad.
  • Ta av från värmen, låt svalna något och rör i vaniljsocker.
  • Vand i marshmallows och jordnötter, undvik att röra för mycket, då smälter marshmallowen.
  • Bred ut smeten i en folieform klädd med bakplåtspapper och låt fudgen stelna i kylen i ett par timmar.
  • Skär upp Rocky road fudgen i bitar med en vass kniv.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.